Stranice

četvrtak, 17. srpnja 2014.

BOBRA PROTIV PRIŠTIĆA - Müller proizvodi

Nitko nije imun na prištiće, a njihova pojava kvari dan. Iako je to tek sićušna bubuljica, u trenucima kada trebamo ispasti savršeno ili se pak slikati, pretvara se u Himalaju na licu. I što sada? Kažu nemoj istisnuti, nemoj dirati, nemoj čupati, nemoj kopati, nemoj šminkati, biti će samo još gore... Ali što ako postoji proizvod koji se može vizualno uljepšati učinjeno i ne pogoršati situaciju? 

Od svih proizvoda koje sam probala, ovi su definitivno otkriće, povoljni i učinkoviti. Nemojte bacati novac na kojekakve maske i serume protiv prištića, jednostavno svratite u Müller. Po prirodi nisam prištava i ne vodim borbe s prištićima svakodnevno, no kada se pojave, imam rješenje. 


Cadeavera Müller proizvodi (OCJENA: 5/5)
Eto, ovo su moji spasitelji, pasta protiv prištića i antibakterijski 2u1 puder. Osim na licu, ovi proizvodi se mogu koristiti i na području dekoltea, te na leđima. Ne mogu opisati koliko sam zadovoljna ovim proizvodima. Najmanje što mogu je opisati kako ih upotrebljavam.

SLIKA 1                  SLIKA 2                     SLIKA 3                 SLIKA 4

Slika 1 prikazuje lice bez ikakvog preparata na koži, ali odlučila sam to popraviti. 

Slika 2 prikazuje lice s pastom, ne bojte se nanijeti veću količinu, pogotovo ako ju nanosite prije spavanja. Već nakon jednog dana vidljivi su rezultati, prištić se povuče i ostane kao mrljica. Nakon dva dana, nema više nikakvih naznaka da je ondje nekada bio prištić. Jedina mana ove paste je što nije ugodnog mirisa, ali kada koža upije (kroz par minuta) miris u potpunosti nestane.

Cadeavera pasta protiv prištića (18 kn)
Slika 3 prikazuje lice s pastom preko kojega je nanesen puder. Iako je sama svrha ovoga proizvoda nanijeti ga prije pojave prištića, odlično djeluje i u kritičnim situacijama. Ne sprječava pastu u svome poslu, ne zatvara pore, a koži daje mat izgled. Također ima i veliki izbor nijansi. Nakon nanošenja spužvicom koja se nalazi u pakiranju čestice pudera ostaju vidljive, iz tog razloga dodatno prstima (ili četkicom) utapkam puder kako izgled bi bio u potpunosti prirodan.


Cadeavera antibakterijski puder (19 kn)

Slika 4 prikazuje područje na kojemu se nalazio prištić dva dana nakon. Rezultat je odličan.

P.S. Osim ovih proizvoda, Müller ima u ponudi i cadeavera korektor, antibakterijske maramice, te gel protiv prištića. 

"Believe in yourself! Have faith in your abilities! Without a humble but reasonable confidence in your own powers you cannot be successful or happy."

Vaša Eternity xoxo

4 komentara:

  1. Vidjela sam Cadavera proizvode,no nisam ih nikad koristila mislim da ću isprobati ovu pastu.

    P.S. Dolazim sa krpica :P predlažem ti jedino da još nadopišeš cijene proizvoda,ja osobno to isto uvijek volim pročitati :)

    OdgovoriIzbriši
  2. zanimljivo, zanimljivo...bacit cu oko sljedeci put u mulleru

    OdgovoriIzbriši